Antena 3 dă în judecată B1 TV şi cere daune morale de 500.000 de euro

| 04 iul, 2014

Antena 3 S.A. a decis să acţioneze în instanţă postul de televiziune B1 TV şi pe directorul acestuia, Sorin Oancea, ca factor decizional principal în cadrul societăţii şi să ceară daune de 500.000 de euro pentru 'prejudicii morale majore'.

Potrivit unui comunicat de presă trimis de Antena Group, acuzaţiile sunt de difuzare de informaţii neadevărate, interpretare inexactă a faptelor şi situaţiilor, precum şi acreditarea unor opinii fără suport factual drept fapte. De asemenea, Antena 3 acuză B1 TV că i-a încălcat în mod repetat drepturile de imagine.

'Postul de televiziune B1 TV a fost notificat anterior în nenumărate rânduri să înceteze faptele de lezare a drepturilor Antena 3 S.A. Aceste aspecte au fost însă ignorate, ba chiar a fost observată o acutizare a poziţionării demersurilor jurnalistice făcute împotriva Antena 3 S.A. în zona delictuală', se susţine în comunicat.

Sursa mai arată că 'delictele civile' ale postului B1 TV şi ale jurnaliştilor săi împotriva televiziunilor din trustul Intact au fost sancţionate de-a lungul timpului de instanţele judecătoreşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 oct, 2014
covrig
ce gluma sinistra!
cum sa ceara haznalele daune morale?! e ca si cum curvele de pe centura capitalei ar pretinde ca sunt fete mari! antenele put de la kilometri intregi, manca-mi-ati ip-ul!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ