Antena 3 – supărată că Antonescu l-a furat pe Niels?

| 30 iun, 2013

Se pare că sămânța de scandal din interiorul ACD se numește Schnecker, Niels Schnecker.

Știrea care ne anunță că Niels Schnecker este șeful de campaniei prezidențiale a lui Crin Antonescu a fost confirmată vineri chiar de actualul președinte al Senatului la Antena 3.

Primele zvonuri că jurnalistul Niels Schnecker va fi șeful de campanie a lui Antonescu în 2014 au apărut în jurul datei de 16 iune a.c. (vezi aici:http://tinyurl.com/p7thbup )

După cum ne aducem aminte, cam în aceeași perioadă, la nici o săptămână după ce se zvonise că Niels va ajuta PNL-ul în cursa pentru prezidențiale au început să apară atacurile PC la adresa protocolului Alianței de Centru Dreapta, PNL-PC. (Detalii aici http://tinyurl.com/pkonjfz )

S-au lansat multe teorii legate de disensiunile din interiorul ACD. Noi am fost însă mai curioși decât alții și am aflat din surse din interiorul trustului Intact că înțelegerea dintre Niels și Antonescu i-a deranjat pe mai marii trustului.

Se pare că Antonescu și Schnecker au discutat despre colaborarea din campania de la prezidențiale fără a se consulta cu nimeni. Veste a scăpat în spațiul public mai repede decât era preconizat, abia vineri președintele PNL a făcut anunțul oficial la Antena 3. Cei mai deranjați de colaborare au fost chiar liderii PC care s-au grăbit să anunțe că protocolul ACD este golit de sens pentru că nimeni din conducerea PC nu participă la procesul decizional.

Niels Schnecker a mai încercat să iasă din trustul Intact pentru o poziție confortabilă în Consiliul de Administrație al CFR S.A. Și acest episod a fost privit cu ochi critici de conducerea trustului dar și de PC care l-ar fi forțat pe Schnecker să renunțe la poziție, lucru care s-a și întâmplat.

Amenințările PC la adresa PNL-ului și la adresa lui Crin Antonescu nu se bazează pe numărul parlamentarilor conservatori, nici pe structura organizatorică din teritoriu a micuțului partid. Singura armă care se poate întoarce împotriva aliaților din ACD este chiar forța media a trustului Intact.

Paradoxul este tocmai în decizia președintelui PNL de a-l coopta pe Niels Schnecker, probabil împreună cu firma sa de consultanță van Wyk&Pearson, în echipa de campanie care, crede acesta, îi va aduce fotoliul de la Cotroceni.

Gambitul lui Antonescu este posibil să aibă un rezultat neaşteptat dacă de dragul lui Niels Schnecker pierde PC-ul şi susţinerea media a Antenelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iun, 2013
Maricica Petre
ARTICOLUL 200 - abrogat
Mare paguba-ciuperci cu acest individ-mascarici. Poate Niels ,vrea sa-l ia de barbat pe Crin. Cine stie. Vom afla si asta cat de curand.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ