Antonescu: Am deja trei propuneri pentru funcţia de ministru al Economiei

| 08 oct, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că  în această dimineaţă avea deja o listă cu trei propuneri pentru funcţia de ministru al Economiei, iar pe ea nu figura Teodor Atanasiu.

"Mă gândesc de ieri. Am chiar mai multe nume. Dimineaţă ajunsesem la vreo trei", a spus Antonescu, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă s-a gândit la următorul ministru al Economiei.

El a adăugat că Teodor Atanasiu nu unul dintre cei trei şi că decizia va fi luată de Biroul Politic al partidului.

Liberalii trebuie să propună un nou ministru al Economiei după ce Varujan Vosganian şi-a dat demisia luni din această funcţie. Interimatul la Ministerul Economiei va fi asigurat de Daniel Chiţoiu.

Solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind începerea urmăririi penale împotriva liberalului Varujan Vosganian a fost respinsă luni de plenul Senatului.

Pe 3 septembrie, procurorul general a solicitat Senatului şi Preşedinţiei declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale faţă de ministrul Economiei, Varujan Vosganian, respectiv faţă de fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu.

Cei doi sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de complot şi subminarea economiei naţionale, în legătură cu facilitarea livrărilor de gaze naturale de Romgaz către SC Interagro, companie deţinută de omul de afaceri Ioan Niculae.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ