Antonescu: Cred că Mircea Diaconu nu procedează corect faţă de PNL

| 30 mar, 2014

Liderul liberalilor, Crin Antonescu, consideră că, prin iniţiativa de a candida ca independent la alegerile europarlamentare, Mircea Diaconu nu a procedat corect faţă de PNL, partid care i-a oferit tot sprijinul în ultimii ani.

'Cred că Mircea Diaconu nu procedează corect faţă de noi. Domnul Mircea Diaconu a fost primit în PNL cu tot respectul, cu toată dragostea, cu toată admiraţia. A fost senator al acestui partid, a fost ministru al acestui partid, a fost vicepreşedinte executiv al acestui partid. Domnul Mircea Diaconu a fost susţinut de acest partid în toate aceste momente grele. Din cauza unei sentinţe judecătoreşti dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care nu poate fi încălcată, nu l-am putut susţine cu acest prilej, la aceste alegeri (...). Cred că Mircea Diaconu ar fi putut înţelege situaţia PNL, dar a preferat o altă cale', a spus Crin Antonescu în discursul ţinut duminică la Delegaţia Permanentă a filialei PNL Argeş.

Liderul liberalilor a adăugat că adevăraţii susţinători ai PNL vor vota la alegerile din 25 mai pentru candidaţii de pe lista acestui partid, nu pentru o candidatură independentă.

'Domnul Mircea Diaconu a ales altă cale, a dreptul domniei sale, îl salutăm cu respect. Dar cine e cu partidul şi doreşte să susţină acest partid votează PNL. Cred că alegătorii liberali înţeleg faptul că cineva care merge la Bruxelles are voie să fie şi independent, dar posibilitatea de a face ceva practic în politici publice cu referire la România nu o ai dacă nu aparţii unei familii politice care are o anumită forţă, o anumită pondere. Ca independent este foarte greu, spre imposibil', a afirmat Crin Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ