Antonescu: elveţienii susţin aderarea României la spaţiul Schengen

| 18 sep, 2013

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, în Elveţia, că oficialii acestui stat au promis o "susţinere indirectă" pentru aderarea României la Spaţiul Schegen,  în condiţiile în care această ţară nu are un vot direct.

"Ei ne-au promis că ne vor susţine indirect, pentru că nu au vot pentru aderarea la Spaţiul Schengen (...) Am reiterat argumentele, le-am spus ce a făcut România concret pentru a se considera capabilă şi ca având dreptul să intre în Schegen, le-am spus cât am cheltuit, cât am investit. Din discuţiile pe care le-am avut astăzi nouă ni s-a promis susţinerea indirectă pentru acest obiectiv", a afirmat preşedintele Senatului, Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Preşedintele Senatului se află într-o vizită oficială în Elveţia, unde a avut întrevederi cu şefii celor două Camere ale Parlamentului elveţian şi cu Filippo Lombardi, preşedintele Consiliului Statelor Confederaţiei Elveţiene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ