Antonescu: Eu nu încerc să barez accesul DNA la membrii PNL

| 27 aug, 2013

Liderul PNL, Crin Antonescu, a spus, astăzi, că nu intenţionează "să bareze accesul" DNA la membrii partidului său şi că dacă situaţia o va impune liberalii sunt pregătiţi să se adreseze CSM-ului.

"Eu nu încerc să barez accesul DNA, şi nici nu aş putea, la membrii PNL. Încerc să aduc aminte DNA-ului că prin legea sa de funcţionare nu trebuie să se ocupe doar de eventuali corupţi din PNL, ci de toţi cei care având demnităţi publice stau sub semnul acestor suspiciuni. Dacă va fi nevoie să ne adresăm şi CSM-ului, ne vom adresa şi CSM-ului", a declarat Crin Antonescu, citat de Agerpres.

Crin Antonescu a adăugat că nu obiectează cu privire la faptul că foarte mulţi lideri ai PNL fac obiectul cercetărilor DNA.

"Eu nu mă refer la faptul că, statistic vorbind, foarte mulţi lideri PNL fac obiectul cercetărilor DNA. Nu aici obiectez eu şi nu aici încerc eu să pun sub semnul întrebării activitatea DNA. Vorbesc despre nedumerirea mea că la plângeri şi sesizări înaintate DNA-ului în legătură cu activitatea unor miniştri sau demnitari din guvernele trecute nu se dă de foarte multă vreme un răspuns", a spus el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ