Antonescu: Nu desconsider niciun contracandidat la Preşedinţie

| 02 sep, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că alegerile prezidenţiale de anul viitor nu sunt o competiţie uşoară şi că nu desconsideră niciun potenţial candidat, cu referire la eventualitatea de a-l avea ca adversar în acest scrutin pe prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, din partea partidelor de opoziţie.

"Eu nu fac glume pe acest subiect. Candidatura la Preşedinţie este o chestiune foarte serioasă. Eu nu desconsider niciun potenţial contracandidat. Nu cred că va fi o competiţie uşoară, indiferent cine se va alinia la startul ei. Şi, până la urmă, orice candidat ar alege PDL, el trebuie respectat ca atare, pentru că este un candidat într-o competiţie democratică", a spus Crin Antonescu, citat de Agerpres.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, în urmă cu două săptămâni, că unul dintre potenţialii candidaţi ai partidului la alegerile prezidenţiale ar putea fi Cătălin Predoiu. Întrebat cine ar putea fi posibilul candidat pentru funcţia de preşedinte, Vasile Blaga a avansat numele prim-vicepreşedintelui PDL Cătălin Predoiu.

"Desigur, competiţia în partid e deschisă, avem multă democraţie în partid. Dar alegerea unui candidat care ar putea intra în competiţie pentru funcţia de preşedinte al României va fi luată abia după consultarea celor peste 300.000 de membri. Unul dintre numele spre care ne orientăm e Cătălin Predoiu, dar pot veni şi alte nume în competiţie", a spus Vasile Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ