Update. Antonescu: Este evident că Ponta susţine proiectul de la Roşia Montană

| 16 sep, 2013

Update. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că este evident că premierul susţine proiectul de la Roşia Montană. De asemenea, liderul liberal i-a dat replica premierului Ponta şi a subliniat că şeful Guvernului nu poate trimite nicio comisie parlamentaă la Roşia Montană, ci doar una guvernamentală.

Update. "Cred că a devenit evident că premierul susţine proiectul de la Roşia Montană. Tocmai ceea ce eu cerusem şi cer în continuare este să facem lucrurile clare. În fine, asta e problema domniei sale. Eu nu mai comentez. Dar dincolo de asta - că îl susţine, că nu îl susţine - faptul că s-a dus acolo nu poate fi de nimeni incriminat sau interpretat ca pe un fel de părtinire. Erau nişte oameni care ţineau să discute cu cineva, premierul s-a dus. Foarte bine a făcut", a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal a comentat şi evenimentul de ieri, când premierul a ieşit din subteran cu minerii de la Roşia Montană. Preşedintele PNL a subliniat că "abia a muncit premierul aseară să-i scoată pe mineri, dacă mă duc acum s-ar putea să intre la loc şi nu cred că ăsta e scopul".  De asemenea, Crin Antonescu a precizat că premierul nu poate trimite comisia parlamentară la Roşia Montană, ci doar o comisie guvernamentală.

"Nu se face comisia la intrarea in galerie", a punctat Crin Antonescu. Liderul liberal a ţinut să precizeze că punctul de vedere al "oamenilor de acolo e punctul de vedere al Gold Corporation". Crin Antonescu nu va fi prezent la discutiile de marţi privind înfiinţarea Comisiei intrucat va fi plecat in Elvetia, într-o delegatie oficială.

Crin Antonescu a mai comentat şi ieşirea minerilor blocaţi în subteran. "Am avut senzaţia că discutam de salvarea unor ostatici prinşi de terorişti. Aici nu ne jucam, nu putem sa intram in mina, sa iesim din mina, sa vina Ponta, sa vina Antonescu", a mai spus acesta.

"O să îi spun domnului Antonescu să vină aici, va fi bine primit. Nu poţi să spui că decizi viata oamenilor de aici pana nu vii aici. Le-am promis ca vine Comisia aici (comisia parlamentara care va dezbate proiectul de lege privind Rosia Montana - n.red.), altfel intra la loc. Toti oamenii politici care pot sa vina trebuie sa vina sa vada cu ochii lor, si apoi sa decida", a declarat Victor Ponta, la iesirea din subteran.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ