Antonescu crede că popularitatea lui Ponta îl ajută la prezidenţiale

| 13 mai, 2013

Copreşedintele USL, Crin Antonescu, a declarat că între el şi liderul PSD, Victor Ponta, nu există niciun "duel al credibilităţii", iar popularitatea de care se bucură premierul nu îl îngrijorează, ci îl face încrezător în câştigarea viitoarelor alegeri prezidenţiale.

Antonescu a afirmat că nu are niciun motiv să creadă că PSD are de gând să desemneze vreun candidat la preşedinţie din interiorul partidului, întrucât USL are un proiect politic de anvergură pe care s-a angajat să îl ducă la bun sfârşit.

Liderul PNL a adăugat că Victor Ponta este personajul principal al vieţii politice româneşti şi este firesc să beneficieze de popularitate pentru lucrurile bune pe care le-a făcut actualul Executiv în primul an de guvernare.

"Nu e niciun duel al credibilităţii între mine şi Ponta, pentru că suntem coechipieri şi, aşa cum am câştigat alegerile locale şi parlamentare, vom face totul să câştigăm şi alegerile prezidenţiale. USL există şi nu ne vom putea prezenta amândoi la alegeri. Nu mă îngrijorează popularitatea sau gradul de încredere de care beneficiază Victor Ponta, dimpotrivă", a spus Crin Antonescu.

În opinia lui, capitalul de imagine de care se bucură premierul îl avantajează, deoarece va fi candidatul la Preşedinţia României cu cea mai puternică susţinere de după Revoluţie.

Totodată, premierul Victor Ponta a declarat, la România TV, că USL nu se destramă, ci va susţine candidatura lui Crin Antonescu la funcţia de preşedinte. "E deja ridicolă întrebarea despre ruperea USL", a adăugat prim-ministrul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ