Antonescu: Protestez faţă de culpabilizarea celor care au copii la şcoli private

| 03 iun, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că fiica sa urmează cursurile unei şcoli de stat, protestând faţă de 'culpabilizarea' celor care au copii la şcoli private.

"Copilul meu este la o şcoală publică, este în clasa a VI-a şi până la finalul ciclului gimnazial cu siguranţă va rămâne într-o şcoală publică. Nu ştiu ce se va întâmpla mai departe. Dar faptul că este la o şcoală publică nu-i vreun merit. Este o opţiune care are foarte multe elemente în care nu intru eu acum în discuţie. Eu protestez, de principiu, faţă de culpabilizarea cuiva pentru că are copilul la o şcoală privată. Deci, domnilor, dacă în această ţară s-a legiferat existenţa învăţământului public şi a învăţământului privat, mie mi se pare că indiferent ce opţiune fac cetăţenii acestei ţări, de la preşedintele şi primul-ministru al României şi până la fiecare cetăţean, sunt opţiuni egal legitime. Nu văd cum cineva poate fi acuzat pentru că are copilul la o şcoală privată", a afirmat liderul PNL, întrebat dacă ar opta pentru o şcoală privată în cazul copilului său.

La rândul său, premierul Victor Ponta a fost întrebat de ce a ales o şcoală privată pentru fiul său. 

"Este de patru ani acolo, eram deputat de Gorj, vrei să-l mut din şcoală?", a completat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ