Antonescu: protocolul Uniunii nu a fost nici suspendat, nici anulat

| 21 mai, 2013

Preşedintele Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, a declarat că USL există, iar protocolul Uniunii nu a fost nici suspendat, nici anulat.

"USL există, protocolul USL nu este nici suspendat, nici anulat. Protocolul USL este un document oficial, constitutiv al alianţei, el este semnat, depus la Tribunal şi atâta vreme cât Uniunea există, cât nu a fost modificat sau denunţat este evident că şi acest protocol este în vigoare",  a declarat Antonescu.

De asemenea, liderul liberal a precizat că este dispus la orice discuţie şi suntem dispuşi la orice discuţie, sunt partenerii noştri şi discutăm orice subiecte, nu cred că despre o renegociere a protocolului avem a discuta pentru că nu am cunoştinţă de vreun punct din acel protocol care să fie pus în discuţie.

"Dacă este vorba de a adăuga, de a veni cu nişte articole suplimentare, de a ne referi la nişte situaţii care s-au ivit pe parcurs exact ca şi la revizuirea Constituţiei, viaţa, evoluţia lucrurilor ne învaţă, că este nevoie de clarificări sau de suplimentări, evident că vom sta la dispoziţia colegilor noştri pentru discuţii în acest sens cu toată deschiderea şi cu toată buna-credinţa", a arătat Crin Antonescu.

Acesta a subliniat că protocolul USL poate fi suspendat la tribunal şi nu prin "comentarii".  "Protocoalele de felul acesta, documente oficiale depuse la tribunal şi care fac baza unei coaliţii, unei alianţe politice nu se suspendă prin comentarii. Se suspendă cu acte în regulă. Deci protocolul nu este suspendat", a punctat liderul PNL.

El a arătat că articolul privind sancţionarea membrilor USL din protocol este simplu şi clar, afirmând că dacă există dorinţa de nuanţare sau de discutare a acestuia nu are nimic împotrivă. De asemenea, preşedintele PNL a arătat că la Delegaţia permanentă a liberalilor nu va fi luat în discuţie cazul senatorului Sorin Roşca Stănescu.

Antonescu a mai spus că raporturile de forţe dintre el şi preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, sunt aceleaşi, iar relaţia sa cu acesta nu s-a schimbat pe fond şi că nu simte pericolul ruperii USL.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ