Antonescu şi Ponta, întâlnire de urgenţă pe tema Roşia Montană

| 07 noi, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi premierul Victor Ponta s-au întâlnit de urgenţă astăzi la sediul USL, informează România TV.

Preşedintele Comisiei speciale care analizează proiectul minier, Darius Vâlcov, a afirmat că "astăzi se vor finaliza dezbaterile pe acest raport şi pe proiectul legislativ, urmând ca votul final să se dea luni, la ora 18:00. Probabil va fi vorba doar de un sfert de oră pentru a fi prezenţi toţi cei 19 membri ai Comisiei. Au votat pentru această propunere toţi membrii USL din cadrul Comisiei, împotrivă fiind două persoane şi s-au abţinut alte două. În această seară, indiferent de oră, plecăm cu tot raportul finalizat, urmând ca votul să-l dăm, să spunem aşa, liniştiţi, odihniţi, şi nu după o muncă de 12 ore", citează Agerpres.

Potrivit acestuia, în acest moment la dezbateri mai sunt aproximativ 15 membri ai Comisiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 noi, 2013
Calin
decizie
sa si ia o decizie de urgenta, sa porneasca proiectul asta, ca tara are nevoie de investitii si de bani la bugetul de stat si de locuri de munca!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ