Antonescu: subiectul Sorin Roşca Stănescu este închis

| 20 mai, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că subiectul referitor la senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu este unul închis. În şedinţa de azi a partidului nu se va discuta pe această temă.

Liderul liberal a subliniat că subiectul senatorului Sorin Roşca Stănescu este unul închis, iar şedinţa de azi nu are pe ordinea de zi această temă.  "Noi avem aici o întrunire absolut normală, uzuală, a vicepreşedinţilor cu atribuţii executive, cu atribuţii organizatorice, deci nu este o şedinţă în care se iau decizii politice. Deciziile politice, conform Statutului, se iau doar în şedinţele Biroului Politic", a declarat Antonescu.

Crin Antonescu consideră că după declaraţiile pe care le-a făcut premierul lucrurile sunt clare. "Mie îmi pare că după discuţiile pe care le-am avut, după declaraţiile pe care premierul le-a dat, după declaraţiile pe care preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, le-a dat cred că lucrurile sunt foarte, foarte clare pentru toată lumea, oricât de greu ar înţelege unii", a mai spus acesta.

"Poziţia lui Roşca Stănescu a fost foarte clară, repetată în câteva rânduri, poziţia mea a fost la fel de clară, poziţia Biroului Politic a fost la fel de clară. Între aceste anunţuri publice nu s-a întâmplat nimic", a subliniat preşedintele PNL.

La şedinţa de la sediul central al PNL participă mai mulţi miniştri PNL, printre care şi Varujan Vosganian, Relu Fenechiu sau Radu Stroe.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ