Antonescu: Ultimele două sondaje nu arătau că am scăzut

| 07 oct, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, astăzi, că popularitatea sa nu a scăzut, conform ultimelor sondaje pe care le-a văzut, chiar dacă premierul Victor Ponta a afirmat că declaraţiile împotriva guvernării ale liderului liberal nu-i fac bine şi determină scăderea acestuia în sondaje.

"Nu ştiu ce sondaje a văzut domnul Ponta. Ultimele două sondaje pe care le-am văzut eu nu arătau acest lucru, dar aceasta are mai puţină importanţă. Nu în tot ceea ce facem suntem cu gândul numai la sondaje. Dacă pentru unii guvernarea înseamnă ciolan, de exemplu, pentru domnul Sârbu, pentru mine nu înseamnă ciolan, adică sunt mici nepotriviri. Pentru că domnia sa a dat o declaraţie din care rezultă că înţelege prin guvernare ciolan", a spus Antonescu, citat de Agerpres.

El a arătat că în şedinţa USL de luni se va discuta despre agenda parlamentară şi cea guvernamentală, punctând că nu are nimic de explicat social-democraţilor.

"Nu avem nimic de explicat, avem de discutat chestiuni de agendă parlamentară şi chestiuni de agendă guvernamentală", a spus Antonescu. 

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, declara recent, la România TV, că declaraţiile lui Crin Antonescu la adresa Guvernului îi afectează imaginea liderului liberal în sondaje.

"Probabil i-o fi dat un consilier ideea că o să câştige nişte voturi apărând DNA-ul contra mea. Cred că, ca şi alte sfaturi, a fost un sfat greşit, dar mă rog, e strategia domniei sale pentru prezidenţiale. Pentru mine sau pentru Guvern în ansamblu e neplăcut, dar până la urmă e scuzabil dacă îi aduce voturi. Eu mă uit pe toate sondajele şi efectul e contrar, dar poate are domnia sa alte sondaje sau altă tactică pe care eu nu o cunosc. Ieşirea de vineri a fost cel puţin năucitoare, nu a înţeles nimeni nimic vineri, nici de la noi, nici de la PNL", a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ