Anunț ȘOCANT: Dana Grecu a fost BĂTUTĂ. Mărturie INCREDIBILĂ

| 23 aug, 09:43

Dana Grecu, vedeta Antena 3, a implinit recent 39 de ani, ocazie cu care a publicat un dialog cu tatal sau, despre dragostea cu care acesta si-a crescut fata. "Tata, ne stim de 39 de ani! Mai tii minte prima zi acasa?”, a intrebat prezentatoarea de la Antena 3, iar tatal sau a raspuns: "Da, scumpete! M-am uitat la tine in patut si i-am zi maica-tii: ce fata frumoasa mi-ai facut!!

Dana a vrut sa stie de la tatal sau cand i-a fost frica pentru ea. "Tot timpul. Nu frica. Grija. Ai fost tot timpul plecata de acasa. La scoala, la lucru. Ma tot gandesc, cum sa nu ma gandesc la rele!”. Vedeta tv a vrut sa stie si cand si-a suparat cel mai tare parintele. "Of! Atunci cand ti-am si dat prima si ultima palma! Te-am rugat sa vii de la o petrecere la o ora. Te-am asteptat toata noaptea. Am stat la geam ore! Si cand ai aparut... Nu m-am putut stapani! Regret! Regret! Poate puneam conditii prea dure ca sa te las sa iesi cu prietenii!”, a marturisit tatal Danei Grecu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 17:58
elena
Ai un calculator,
si o retea de internet..... ?Eu am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina ascensiune, nu e un job, ci o afacere, care imi ofera oportunitatea ca in timpul liber sa lucrez de acasa in fata calculatorului part time sau full time.Proiectul la care lucrez este in stadiul national iar in scurt timp vom intra pe piata mondiala online ce vizeaza piata americana a cartilor electronice.
In acest sens cautam colaboratori, colegi seriosi, ambitiosi, perseverenti cu vise si dorinte de independenta financiara! Informatii la email :
[email protected]
25 aug, 13:51
maria
OFERTA
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ