Anunţ ALARMANT despre McDonald's: În România...

| 20 feb, 19:37

Lanţul de restaurante McDonald's a vândut în 2014 nu mai puţin de 49 de milioane de burgeri, conform unui anunţ făcut de Daniel Boaje, şeful McDonald's România.

Mai mult, McDonald's a vândut anul trecut peste 30 de milioane de cartofi prăjiţi şi peste 5 milioane de jucăriii, a mai spus Boaje.

Acesta a precizat că McDonald's România a avut în 2014 nu mai puţin de 55 de milioane de vizite.

Produsele McDonald’s aflate în topul preferințelor românilor au fost sandvișul Big Mac și cartofii prăjiți. De asemenea, până la finele anului, McDonald’s a vândut și peste 70.000 de porții de mere.

“Anul 2014 a fost un an bun cu multe realizări. Așteptările clienților au fost ridicate, iar noi ne-am străduit constant să oferim experiențe unice pentru întreaga familie. Anul 2015 sperăm să fie și mai bun. Ne așteptăm în mod cert la o evoluție. Ne continuăm dezvoltarea prin remodelarea restaurantelor și prin inovații de produse. Surprizele pe care McDonald’s le pregătește în acest an vor începe chiar în câteva zile pentru că 2015 este un an foarte important pentru noi – în iunie facem 20 de ani de când am deschis primul restaurant în România.” a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România pentru Capital.

Remodelarea și extinderea restaurantelor au fost printre prioritățile McDonald’s în anul 2014. 4 restaurante din București și provincie au fost renovate sau extinse, iar numărul total de McCafé-uri a ajuns la 14 cafenele.

Investițiile companiei în proiecte sportive au fost de 441.000 de lei, iar în proiecte de sănătate de peste 1 milion 500 de mii de lei. McDonald’s este principalul susținător al Fundației Ronald McDonald, iar în anul 2014 prin intermediul campaniei „Mi-e poftă să fac bine” s-au strâns peste 500.000 de lei, bani ce vor fi folosiți pentru a construi cea de-a treia casă Ronald McDonald. În ceea ce privește parteneriatele locale, compania are peste 600 de parteneri români, 30% din materia primă folosită de McDonald’s fiind achiziționată local.

Angajații McDonald’s reprezintă o resursă de dezvoltare esențială pentru companie și astfel doar în anul precedent 100.000 de euro au fost investiți pentru dezvoltarea echipelor manageriale ale restaurantelor.

McDonald’s este un angajator de top în România, fapt confirmat și prin premiul de cel mai bun angajator al anului 2014 acordat de către compania AON Hewitt, pentru categoria de peste 1000 de angajați.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ