Anunţ de ultimă oră pentru cei care se programează la RAR. Ce schimbări survin

| 31 ian, 15:36

Programare RAR. Cei care merg zilele acestea la RAR trebuie să ştie că Registrul Auto Roman, impreuna cu cei de la ASF, doresc sa faca o aplicatie prin care orice cumparator poate afla o sumedenie de informatii despre un autovehicul rulat pe care acesta doreste sa-l cumpere. Programare RAR.

Programare RAR. . De la 1 ianuarie 2018, orice automobil importat in Romania care ajunge la RAR pentru identificare este trecut intr-o baza de date in care se trece si kilometrajul. Datele sunt introduse intr-o baza de date care, la un moment dat, se va transforma intr-o sursa uriasa de informatii pentru cumparatorii de masini second-hand, conform 4tuning.ro.

Atat informatiile despre kilometri, preluate de RAR la primul ITP si de inginerii statiilor ITP la care masina isi face inspectia ulterior, cat si cele legate de daunele suferite de o masina, vor putea fi interogate foarte usor in functie de seria de sasiu. Programare RAR.

Altfel, ITP-ul se face anual la masinile de peste 12 ani. ASF va furniza date despre daunele masinii. Prin SMS, cumparatorul afla daca masina are kilometraj real. Programare RAR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ