Anunţul a fost făcut: Cine va cânta în deschiderea concertului Robbie Williams de la Bucureşti

| 25 iun, 17:35

Primul concert pe care Robbie Williams îl va susţine în România va fi deschis de Delia. Cântăreaţa a fost aleasă să urce pe scenă în deschiderea show-ului artistului britanic.

Cântăreaţa Delia va cânta în deschiderea concertului pe care Robbie Williams îl va susţine la Bucureşti pe 17 iulie. Artista a mărturisit că a fost foarte surprinsă când a primit propunerea de a urca pe scenă înaintea show-ului artistului britanic.

„Pentru mine, Robbie Williams este un reper”, a spus Delia. „Cine nu a suferit pe Come Undone, cine nu ştie toate cuvintele din Angels, cine nu a dansat până în zori pe Feel? Pot spune că sunt fana lui, este o persoană creativă şi versatilă. Îmi place până şi conceptul lui de swing, am văzut de multe ori show-ul din Albert Hall”, a adăugat solista în vârstă de 33 de ani.

Delia a mărturisit că era nerăbdătoare să vadă spectacolul pe care Robbie Williams îl va prezenta fanilor din România, dar că nu a crezut niciodată că i se va oferi şansa de a concerta pe aceeaşi scenă.

„Mi se pare ceva astronomic, dacă pot să exprim aşa. E ca un vis intim împlinit. Culmea, am apucat să îmi cumpăr bilete la concert înainte să vină propunerea de a-l deschide”, a spus ea.

 

Citeşte şi: GAFA COLOSALĂ a lui Robbie Williams. Ce a spus despre România, pe Internet

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ