Anunţul lui Tăriceanu care i-a înfuriat pe români

| 10 aug, 21:24

Un anunţ făcut joi seară de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a avut darul să stârnească un val de furie şi critici în spaţiul virtual. Tăriceanu a afirmat că ia în calcul înființarea unei comisii parlamentare care să analizeze cauzele morţii în penitenciar a fostului judecător Stan Mustaţă. Replica a zeci de internaţuţi a fost că în cazul atâtor oameni simpli care mor în spitale, cu zile, nu se sesizează nimeni şi nu cere comisii.

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a anunțat, joi seara, la România TV, că ia în calcul înființarea unei comisii parlamentare, după ce Stan Mustață, fost judecător, a murit în penitenciar. Magistratul îşi ispăşea o pedeapsă de 8 ani și jumătate, pentru că a cerut bani, în mai multe rânduri, de la persoane condamnate sau inculpate pentru a da soluții favorabile acestora.

Tăriceanu a lăudat și decizia lui ministrului Justiţiei Tudorel Toader care a anunțat că a ordonat o anchetă în penitenciare, după moartea lui Mustață.

"Este disprețul față de viața unui om! Dacă era condamnat, nu presupune nepăsarea față de sănătatea lui. Am văzut o reacție foarte promptă a ministrului Justiției, care a ordonat o verificare, pentru ca astfel de situații să nu se mai întâmple. Moartea lui Stan Mustață în penitenciar nu e primul caz. Înregistrăm niște recorduri de care trebuie să ne fie rușine," a spus Călin Popescu Tăriceanu la România TV.

În foarte scurt timp, ştirea postată pe Facebook a adunat zeci de comentarii critice.

"Dar de disprețul față de cei ce mor in spitale ce spui ?", "Nu ti-e frica de Dumnezeu (...), îngrijorează-te de copii bolnavi, sunt cu miile care mor din lipsa de tratament?", "Ne mor părinții/prietenii/bunicii .. prin spitale şi pe voi.... vă preocupă pușcăriașii ( Dumnezeu sa l ierte ! )?" sunt doar câteva dintre comentariile postate ca reacţie la anunţul şefului Senatului.

Tag-uri: tariceanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ