Anunţul surpriză făcut astăzi de Vodafone

| 03 dec, 2013

Vodafone România va suplimenta investiţiile programate pentru perioada 2014-2016 cu 45 milioane de lire sterline, bani care vor avea ca destinaţie accelerarea dezvolării reţelei 4G, a declarat marţi, într-o conferinţă, directorul general al operatorului de telefonie mobilă, Inaki Berroeta.

Fondurile vor proveni din vânzarea participaţiei grupului britanic Vodafone la operatorul american Verizon, potrivit Mediafax.

"Vom investi mai mult decât în mod obişnuit în ultimii ani. Vom majora investiţiile în reţeaua de magazine şi vom accelera dezvoltarea reţelei 4G. De asemenea, vom continua investiţiile în reţelele de fibră optică", a afirmat Berroeta.

În ultimii ani, grupul britanic Vodafone a investit anual aproximativ 100 milioane de euro în operatorul din România. Compania este al doilea operator local de telefonie mobilă după cifra de afaceri şi numărul de clienţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ