Anunţul Wizz Air pentru România: Compania lansează o nouă cursă. Vedeţi pe ce rută

| 30 sep, 13:01

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat, miercuri, lansarea unei noi rute, de la Bucureşti către Birmingham, preţul biletelor pornind de la 179 de lei.

Zborurile vor începe pe 22 mai 2016, iar ruta va fi operată de două ori pe săptămână. Astfel, Wizz Air va avea, din Bucureşti, 39 de rute către 14 ţări, potrivit unui comunicat al companiei.

Biletele pe noua rută către Marea Britanie sunt puse în vânzare de miercuri şi pot fi rezervate pe site-ul companiei. Aceasta este a patra rută Wizz Air din Bucureşti către Marea Britanie.

Wizz Air operează o flotă de 63 de aeronave Airbus A320 şi oferă mai mult de 390 de rute de la 22 de baze, care leagă 112 destinaţii din 38 de ţări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 oct, 11:09
Ioan
Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ