Apa Nova a făcut bilanţul după Codul Portocaliu din Capitală

| 14 mai, 2014

Un număr de zece acumulări de apă pe străzi s-au înregistrat în urma ploii de miercuri, a declarat pentru AGERPRES directorul general adjunct al Apa Nova, Epsică Chiru.

"La dispeceratul nostru am înregistrat până la această oră zece incidente constând în acumulări de apă pe străzi. Incidente am avut în zona bulevardul Kiseleff cu Maior Prezan, zona Ikea, Colentina, Lacul Fundeni, dar de data aceasta ne-am mobilizat, iar în zonele tradiţionale cu probleme, cum era zona Tineretului sau cea a pasajelor Unirea, respectiv Mărăşeşti nu am înregistrat incidente", a declarat Epsică Chiru.

El a spus că opt cazuri au fost rezolvate, rămânând în prezent în lucru acumulările de apă din zona străzii Bilciureşti şi din preajma Ikea.

'De la începutul ploii am fost în teren cu 58 de echipaje, dintre care 25 de utilaje de mare capacitate, autocurăţitoare 23 şi două aşa-numite escavatoare aspirator', a adăugat Chiru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ