Apare un NOU CARTIER în Bucureşti

| 20 feb, 10:18

AFI Europe începe anul viitor construcţia a 200 de locuinţe pe terenul de la Laromet din Bucureştii Noi, scrie economica.net.

AFI Europe, care a dezvoltat centrul comercial AFI Palace Cotroceni, vrea să demareze anul viitor două noi proiecte în Bucureşti. Este vorba de o clădire de birouri dintr-un total de trei, pe terenul fostei fabrici Inox, dar şi de blocuri de locuinţe pe terenul fostei fabrici Laromet, din Bucureştii Noi.

"Vom începe să dezvoltăm şi pe segmentul rezidenţial, pe terenul din Bucureştii Noi, undeva la anul. Nu ştim încă dacă vom merge doar cu rezidenţialul sau vom merge în paralel cu partea comercială. Pentru început, vom începe construcţia a 200 de apartamente, iar preţurile nu vor depăşi 85.000 de euro pentru o locuinţă", a declarat David Hay, directorul executiv al AFI Europe România.

Citeşte mai mult pe economica.net.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ