Apartamentul situat la cea mai mare înălțime din România, vândut pentru 372.000 euro

| 20 ian, 2014

Apartamentul situat la cea mai mare înălțime din România, amplasat în ansamblul rezidențial Asmita Gardens, a fost vândut pentru 372.000 euro, se arată într-un comunicat al Euro Insol, remis luni presei.

Apartamentul de tip penthouse este situat la 92 de metri față de sol, la etajul 25 al celui de-al treilea turn din Asmita Gardens. Cu o suprafață utilă de 186 mp și o terasă exterioară de 205 mp, apartamentul se remarcă și prin înălțimea interioară, de șase metri, care va permite cumpărătorului crearea un etaj interior și extinderea spațiului locuibil până la 372 mp.

Complexul rezidențial Asmita Gardens este dezvoltat pe o suprafață de 27.000 mp, având 765 de apartamente de 1, 2 3 și 4 camere. În prezent mai sunt disponibile la vânzare 336 apartamente din care 330 sunt apartamente cu 2, 3 și 4 camere și 6 apartamente de tip penthouse. Proiectul beneficiază de 6.200 mp de spații comerciale, 9.000 mp de grădini și locuri de joacă pentru copii.

Inaugurat în iunie 2012 în urma unei investiții de 120 de milioane de euro, complexul rezidențial Asmita Gardens este cel mai scump proiect imobiliar dezvoltat în România. Asmita Gardens este administrată, în prezent, de Euro Insol, firma specializată în reorganizare judiciară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ