Aplicatia care te ajuta sa afli cu cine vei zbura in avion

| 02 noi, 2014

Cand ai de zburat 11 ore cu avionul, unul dintre gandurile care iti trec prin minte este si cel referitor la persoanele asezate pe locurile din jurul tau. Dar acest lucru nu va mai fi un mister si asta datorita unei noi aplicatii.

Quicket, o aplicatie de calatorie ce poate fi accesata atat de pe tablete, cat si de pe smartphone-uri, sta deja la dispozitia pasagerilor care vor sa afle informatii despre colegii de zbor.

Astfel, oricine va vrea sa isi impartaseasca datele zborului va putea sa o faca prin intermediul Quicket, acolo unde ii va intalni si pe ceilalti participanti la calatorie. Informatiile pot fi furnizate si prin intermediul unui "Check-in", pe profilul personal de Facebook al pasagerului.

Dar asta nu inseamna ca datele personale vor fi astfel puse la dispozitia unor necunoscuti: "Doar cei care isi vor da acordul pentru a figura pe aceasta retea vor avea datele publice", a explicat purtatorul de cuvant al platformei.

Pentru a putea vizualiza profilul unui viitor pasager al zborului sau pentru a oferi informatii despre propria persoana, calatorii nu vor trebui decat sa dea "Check-in", confirmand astfel locul la bordul aeronavei.

Din acest moment, in schimb, informatiile prezente pe profilul de Facebook vor fi la vedere. Atat varianta iOS, cat si cea pentru Android a aplicatiei Quicket, includ optiunea pentru un "Check-in" de pe Facebook.

Printre celelalte intrebuintari ale aplicatiei se regasesc si achizitionarea si rezervarea biletelor de zbor online, vizualizarea distribuirii locurilor la bordul aeronavei, dar si informatii utile cu privire la regulile companiei aeriene in cauza pentru bagaje.

Tag-uri: aplicatie, avion, quicket
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ