Apple va prezenta peste două săptămâni noua generaţie de tablete iPad

| 09 oct, 2013

Apple va prezenta noua generaţie de tablete iPad, mai performante şi cu un design îmbunătăţit, în cadrul unui eveniment programat pentru 22 octombrie, a declarat pentru Bloomberg o sursă apropiată situaţiei.

Compania va dezvălui atât o nouă variantă a iPad cu diagonala de 9,7 inci, cât şi o nouă tabletă iPad mini, a afirmat persoana citată, potrivit ECONOMICA.net.

De asemenea, Apple va prezenta noul sistem de operare pentru computerele personale Mac.

Apple a prezentat în luna septembrie noua generaţie iPhone, completată pentru prima dată de smartphone cu un preţ uşor mai mic, care va înlocui vârful de gamă de anul trecut.

Noul iPad de 9,7 inci va fi mai subţire decât varianta de anul trecut, au declarat anterior surse apropiate situaţiei. De asemenea, iPad mini va avea un ecran de înaltă rezoluţie, apropiat calitativ cu cel cu care este echipată varianta mai scumpă.

Contactaţi de Bloomberg, reprezentanţii companie au refuzat să comenteze informaţiile.

În absenţa unor noi modele care să atragă clienţi, piaţa tabletelor a scăzut în trimestrul al doilea, ceea ce sugerează o acumulare de cerere, notează Bloomberg.

Apple este liderul pieţei tabletelor, însă cota de piaţă a companiei este în scădere odată cu creşterea popularităţii produselor concurente, bazate pe sistemele de operare Google Android şi Microsoft Windows.

Acţiunile Apple au închis marţi la New York în scădere cu 1,4%, la 480,94 dolari. De la începutul anului, Apple a pierdut 9,6% din valoarea de piaţă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ