Aproape 11.000 de locuri de muncă disponibile la nivel naţional în această săptămână

| 18 iul, 2013

Aproape 11.000 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel naţional săptămâna aceasta. Dintre acestea, potrivit Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă, peste 700 sunt adresate absolvenţilor de studii superioare.

796 dintre posturile vacante anunţate la ANOFM sunt adresate persoanelor cu studii superioare, cele mai multe adresate inginerilor şi programatorilor.

De asemenea, joburile se adresează asistenţilor medicali, farmaciştilor, dar şi celor care îşi doresc să lucreze în vânzări sau care au studii de management.

Celelalte 9.857 de locuri de muncă sunt adresate şomerilor cu studii medii. Aproape 1.000 de posturi vacante se adresează muncitorilor necalificaţi în industria textilă, iar peste 1.000 muncitorilor calificaţi în confecţii.

De asemenea, angajatorii caută muncitori necalificaţi pentru asamblarea şi montarea pieselor, precum şi agenţi de vânzări sau şoferi de autocamion.

Cele mai multe joburi disponibile sunt în Capitală (677) şi în judeţele Cluj şi Iaşi. La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă sunt deschise la Agenţiile pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin şi Suceava.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ