Aprovizionarea magazinelor, în pericol. Transportatorii îşi vor opri activitatea începând din 9 decembrie

| 08 dec, 2013

 

În urma deciziei transportatorilor de a-şi opri activitatea pe termen nelimitat, peste 86.000 de camioane ar putea rămâne pe loc, începând de luni, 9 noiembrie. Acest lucru va afecta în principal aprovizinarea marilor lanţuri de magazine în perioada sărbătorilor.

 

 

Ministerul Transportatorilor nu şi-a respectat, în ultima perioadă, angajamentele în ceea ce priveşte îmbunătăţirea contextului legislativ în care transportatorii îşi desfăşoară activitatea. Tocmai de aceea, noi sperăm că începând de luni, 9 noiembrie, peste 86.000 de camioane vor rămâne pe loc la nivelul întregii ţări, acţiunea urmând să continue pe termen nelimitat', a afirmat Augustin Hagiu.

Potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES de CNR, transportatorii rutieri de mărfuri reclamă, totodată, măsura anunţată de Guvern, de scumpire a carburanţilor, o dată prin creşterea accizei, dar şi prin noua taxă de 7 eurocenţi + TVA, introdusă în preţul carburanţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ