Arafat: Vom prelungi starea de alerta ”probabil cu aceleași restricții”

| 08 ian, 22:11

 

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţăa reafirmat, vineri seară, la Digi 24, că starea de alertă va fi prelungită ”probabil cu aceleași măsuri restrictive” ca până acum.

 

 

 

Referitor la deschiderea școlilor, Arafat a spus că au decis continuarea desfășurării procesului de predare online din cauza situației pandemice și fiindca nu a mai rămas foarte mult din semestru. Acesta spune că elevii vor reveni la școală după 8 februarie doar dacă răspândirea coronaviruslui nu crește, potrivit HotNews.ro.

Despre noua tulpină și vaccinare
”Am început procesul de vaccinare și se vede luminița de la capătul tunelului, dar suntem departe încă. Nu știm cum acționează noua tulpină de coronavirus și cât de tare se răspândește, mai ales în comunitate, și tocmai de aceea vaccinarea este importantă. Am identificat doar un caz cu această nouă tulpină, dar nu credem că este singurul”, spune Arafat.

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ