Update. Mihai Sturzu a fost ales preşedinte al TSD

| 19 oct, 2013

Deputatul Partidului Social Democrat Mihai Sturzu a fost ales sâmbătă preşedinte al Tineretului Social Democrat, el fiind de altfel singurul candidat pentru această funcţie.

Deputatul Mihai Sturzu este noul preşedinte al TSD. Din echipa lui Sturzu mai fac parte Ioana Pop, care a fost aleasă preşedinte executiv, Gabriel Petrea - secretar general, Marius Dunca - preşedinte al Consiliului Naţional şi Andrei Tinu - vicepreşedinte, conform Agerpres.

"Vreau să-i mulţumesc lui Mihai Sturzu şi colegilor lui din trupa Hi-Q - mulţi ani, pentru noi, la TSD, melodia "Gaşca mea" a fost un fel de imn. Ne-a lipsit în ultima perioadă, de când sunt prim-ministru toată lumea îmi cântă o altă melodie: "Bagă bani, bagă bani". Bucuraţi-vă de această perioadă în care puteţi, cât mai e şi gaşca voastră şi totul va fi bine. O să îmi cer scuze, o să plec spre Bucureşti, pentru că mâine plec într-o vizită în Statele Unite, s-ar putea ca de la Cotroceni să primesc un telefon cu 'Dacă pleci, ia-mă şi pe mine'', a spus Ponta la congresul TSD, după ce Mihai Sturzu, component al trupei Hi-Q şi deputat PSD, a fost ales preşedinte al organizaţiei de tineret a partidului.

Congresul TSD a adoptat, de asemenea, mai multe rezoluţii, printre care cea privind înfiinţarea TSD Diaspora şi a TSD Republica Moldova. O altă rezoluţie adoptată sâmbătă la Braşov de tineretul social-democrat se referă la proiectul legii voluntariatului, rezoluţie potrivit căreia TSD susţine această lege prin care tinerii din România vor avea garanţia găsirii mai uşor a unui loc de muncă, prin recunoaşterea de către statul român a perioadelor de voluntariat drept experienţă profesională.

Ultima rezoluţie adoptată sâmbătă arată că Tineretul Social Democrat "susţine şi încurajează tinerii în vederea accesării fondurilor europene, iar organizaţia va demara activităţi concrete în vederea formării tinerilor în domeniul accesării fondurilor europene pentru perioada 2014-2020".

La congres participă preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ