Arpad Paszkany are mari probleme cu BANII

| 06 ian, 11:18

Omul de afaceri Arpad Paszkany, proprietarul clubului CFR Cluj, se confrunta cu o serie de probleme financiare, iar acest lucru ar putea afecta desfasurarea campionatului.

Editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor scrie ca Paszkany nu a facut rost de banii pe care trebuie sa-i plateasca pentru drepturile de televizare din Liga 1.

Pe 15 ianuarie, compania condusa de Paszkany trebuie sa depuna o scrisoare de garantie bancara prin care sa ateste ca poate plati la 31 ianuarie 13,75 de milioane de euro pentru drepturile TV.

Totusi, potrivit sursei citate, Paszkany are doar jumatate din aceasta suma. Drept urmare, omul de afaceri vrea sa obtina un ragaz de doua luni de zile pentru a face rost de restul de bani.

Conform contractului semnat de cele doua parti, daca Paszkany nu va plati acesti bani intelegerea se va rezilia fara ca omul de afaceri sa poata fi dat in judecata.

Principala cauza a deficitului existent la Intel SkyBroadcast, dupa cumpararea drepturilor de televizare, il reprezinta numarul mic de abonati ai Look TV.

Aproximativ 300 de mii de abonati au cumparat pachetul special creat de operatorii de cablu, iar vocile din piata media sustin ca daca meciurile nu vor fi preluate si de RCS-RDS situatia nu se va imbunatati.

Totusi, aceleasi surse din piata media sustin ca RCS-RDS a sistat discutiile pentru preluarea Look TV, in asteptarea unui raspuns de la Consiliul Concurentei, care a demarat o ancheta privind modul in care au fost cedate drepturile de televizare catre ISB, fara licitatie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 16:09
Adrian
Atata vreme cat meciurile le voi urmari in continuare in reteaua UPC, nu ma intereseaza de paskany

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ