Șase noi deputați învestiți în Parlament. Cinci îi înlocuiesc pe cei care au devenit europarlamentari

| 25 iun, 18:00

Cinci noi deputați au fost învestiți, marți, în Camera Deputaților pe mandatele lăsate libere de Rovana Plumb, Tudor Ciuhodaru, Cristian Ghinea, Eugen Tomac și Mihai Tudose, care își vor ocupa noile funcții de europarlamentari, informează Mediafax. De asemenea, un nou parlamentar îl înlocuiește și pe Viorel Ștefan.

Șase noi deputați PSD, USR, PMP și ProRomânia au depus, marți, jurământul de învestire pentru mandatele de deputați aleși pe listele din circumscripțiile electorale pentru forul legislativ.

Marian Ţachianu ocupă locul rămas vacant în urma demisiei Rovanei Plumb, deputat PSD. Petru Bogdan Cojocaru ocupă locul deputatului social-democrat Tudor Ciuhodaru. Alin Ionuţ Arsu îl înlocuiește pe deputatul USR Cristian Ghinea. Sebastian Costin Moise va fi în locul lui Eugen Tomac, deputat PMP iar Florin Mircea este în locul lui Mihai Tudose. Politicienii înlocuiți vor ocupa mandatele lor în noua legislatură a Parlamentului European.

De asemenea, Laura Georgescu îl înlocuieşte pe Viorel Ştefan, deputat PSD care va fi membru al Curții de Conturi a Uniunii Europene de la 1 iulie.

Totodată, noul lider al grupului deputaților PMP, în locul lui Eugen Tomac, va fi Emil-Marius Pașcan.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ