Ashton Kutcher vrea să lanseze un telefon mai tare ca iPhone

| 03 mar, 2014

Dupa ce a interpretat rolul lui Steve Jobs in filmul biografic “Jobs”, actorul Ashton Kutcher s-a dedicat puternic noilor tehnologii. De la gadgeturile Apple, pe care le-a promovat in mai toate filmele sale, actorul de la Hollywood a fost cooptat de Lenovo.

Iar rolul sau la Lenovo nu se rezuma doar la promovarea gadgeturilor Lenovo.

Ashton Kutcher a devenit Product Engineer si s-a implicat in dezvoltarea tabletelor Yoga si a noilor telefoane mobile ce vor fi lansate in acest an.

David Roman, Chief Marketing Officer la Lenovo a declarat, pentru Recode, ca “Ashton Kutcher nu se pretinde a fi inginer, chiar este un inginer. Atunci cand vede o problema, vrea sa o rezolve”.

Roman a declarat ca Kutcher nu este implicat intr-un proiect de design insa ofera asistenta necesara pentru lansarea noii game de telefoane in acest an.

Daca va intrebati daca actorul are pregatirea necesara, ei bine raspunsul este pozitiv. Inainte sa lucreze la Lenovo, Kutcher a absolvit biochimia industriala la Universitatea din Iowa si a investit o parte din banii castigati din actorie la Foursquare, Airbnb si Uber.

“Acest parteneriat cu Lenovo vine sa aduca impreuna pasiunea mea pentru tehnologie si designul. Vrem sa realizam produse care sa ne imbunatateasca viata. Abia astept sa ajut Lenovo sa dezvolte produsele viitorului”, a declarat Kutcher, potrivit gadgetreport.ro.

Cum vor arata noile telefoane Lenovo? Putem doar sa speculam ca vor aveau un design simplu si inovativ si ca vor fi, din punct de vedere tehnologic, cel putin la nivelul celor de la Apple.

Surse din piata spun ca “telefonul lui Ashton Kutcher” va avea un display cu rezolutie 2K, de 5,1 inchi, un procesor octa-core la 2,5 Ghz, memorie de 3 GB si un design fluent, intr-o carcasa mai subtire decat cea a smartphone-ului iPhone 5s.

Nu este prima data cand producatorii de gadgeturi se folosesc de imaginea unor vedete pentru a-si promova produsele. Sunt de notorietate campaniile derulate de Alicia Keys pentru BlackBerry si Lady Gaga pentru Polaroid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ