UPDATE S-au afişat listele copiilor înscrişi în clasa pregătitoare şi clasa I

| 29 apr, 2013

Şcolile vor afişa, astăzi, rezultatele primei etape de înscriere la învăţământul primar. Listele copiilor înscrişi vor fi afişate la avizierele şcolilor, pe site-urile acestora şi pe cele ale inspectoratelor şcolare judeţene.

UPDATE Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a publicat rezultatele înscrierilor în clasa pregatitoare în cadrul primei etape:

Lista copiilor admişi în prima etapă

Cererile nesoluţionate după prima etapă

Locurile rămase libere după prima etapă

Părinţii vor afla luni dacă şcolile unde şi-au înscris copii le-au aprobat cererile. Cei care nu au prins un loc in şcoala dorită sunt aşteptaţi să opteze, în etapa a doua, pentru şcolile unde mai sunt locuri. Perioada a doua de înscrieri va avea loc intre 8 si 17 mai.

Listele finale cu copiii înscrişi în clasele pregatitoare si întâi vor fi afişate în 24 mai. În perioada 27-31 mai vor fi centralizate şi soluţionate de către inspectoratele şcolare cererile pentru copiii care nu au fost înscrişi până atunci în nicio unitate de învăţământ.

Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat în prima etapă de înscriere un număr de 163.743 cereri pentru anul şcolar 2013-2014, dintre acestea 130.950 fiind pentru copiii care împlinesc 6 ani înainte de 1 septembrie 2013, iar 32.950 pentru cei care împlinesc 6 ani începând cu 1 septembrie 2013.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ