Asus Zenfone 7 este un smartphone puternic, dar şi ieftin

| 20 aug, 14:56

Noul Zenfone 7 care urmează să fie prezentat oficial în scurt timp de către ASUS ar putea fi unul dintre cele mai ieftine dispozitive cu hardware de top.

Noi zvonuri despre acest model sugerează că acesta ar putea fi unul dintre cele mai ieftine dispozitive cu hardware de top, compania taiwaneză reușind să integreze cele mai puternice procesoare de pe piață în aceste dispozitive la preț cerut de alții pe modele mid-range. Potrivit informaţiilor neoficiale, Asus Zenfone 7 va fi cu un chipset Snapdragon 865+, noua revizie hardware a celor de la Qualcomm, alături de un acumulator de 5.000 mAh.

Acesta ar putea fi livrat în trei variante: una de bază cu 6 GB RAM și 128 GB stocare la 499 euro, cu 8 GB RAM și 256 GB stocare la 549 euro și o versiune superioară cu 16 GB memorie RAM.

Prețul pentru acel model nu este cunoscut încă, dar ar putea fi cu 50 sau 100 euro mai mare decât al modelului de 8 GB, notează Go4it.ro. Alte caracteristici ar fi prezența unui jack de 3,5 mm pentru căști, încărcare rapidă la 30W și un software Android aproape complet „curat”, așa cum l-a creat Google.

Nu avem însă informații despre camerele telefoanelor, însă dacă tradiția de anul trecut va fi păstrată, este posibil să avem de a face cu un sistem de camere similar cu cel de pe ROG Phone 3, cu un senzor principal de 64 megapixeli.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ