Atac fără precedent al lui Klaus Iohannis: Guvernul Dăncilă, un accident care trebuie înlocuit

| 12 noi, 16:14

Preşedintele Klaus Iohannis lansează un nou atac extrem de dur la adresa executivului. "Guvernul Dăncilă este un accident politic şi trebuie înlocuit."

Preşedintele Klaus Iohannis lansează un nou atac extrem de dur la adresa executivului. "Guvernul Dăncilă este un accident politic şi trebuie înlocuit." Şefului statului a apreciat că, în acest moment, România nu este pregătită pentru a prelua preşedinţia rotativă a Uniunii Europene.

"Acum câteva săptămâni am fost întrebat şi am spus că vom face faţă rezonabil, dar între timp lucrurile au luat-o razna, la guvern (...). Ne trezim în ceasul al 12-lea total nepregătiţi. Cred că, din păcate, necesitatea politică e inlocuirea acestui accident al democraţiei, guvernul Dragnea Dăncilă. Nu există nicio perspectivă de bună guvernare, de bună implicare în afacerile europene, iar aceste lucruri sunt foarte grave," a afirmat Iohannis.

Preşedinetele a invocat, din nou, ţopăiala fiscală, din cauza căreia primăriile ar avea foarte mult de pierdut. "Banii nu numai că nu vi s au dat în plus, ba dimpotrivă, s-a făcut recent aşa-zisa reformă în domeniul fiscal, o mare păcăleală, prin care românilor aparent li s-au dat mai mulţi bani, dar în realitate nu,  iar comunităţile locale au pierdut. Au existat promisiuni că aceste pierderi apărute prin schimbarea impozitării veniturilor salariale vor fi comepansate, dar în cea ma imare măsură nu s-a întâmplat aşa. Faptul că cele mai multe municipii s-au descurcat vi se datorează dumnevoastră, primarilor şi în nicun caz Guvernului,"a mai afirmat Klaus Iohannis.

Tag-uri: iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ