Atac fără precedent la adresa lui GIGI BECALI: "Acest om NU mai există pentru mine!"

| 02 apr, 10:42

Gigi Becali va afla, vineri, dacă va fi eliberat, dar nu toată lumea este încântată de o eventuală ieşire din închisoare a latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali este atacat dur de Dorinel Munteanu, fost antrenor la Steaua. Acesta care nu a uitat de conflictul cu Gigi Becali, pe care l-a desfiinţat la Digi Sport.

"Eu am avut încredere în calitatea omenească a lui Gigi Becali. Nu în priceperea lui fotbalistică, pentru că nu are nicio treabă cu fotbalul. Toţi se cred antrenori şi politicieni. Şi agricultori. Toţi sunt specialişti. Dar am văzut după aceea, după o lună şi jumătate, cum calitatea lui omenească a dispărut pentru totdeauna pentru mine. Nu aş mai putea să mă întorc la Steaua. Dacă nu suport un om, adică dacă nu apreciez calitatea lui de om, nu mai există pentru mine", a declarat Dorinel Munteanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 apr, 16:07
basescu anormalul ,la prostata
BECALI,UN BANDIT ORDINAR
RAHATUL ASTA DE BORFAS A FURAT DIN BURTA MASII.UN GAINAR DE MAMELUC
SI ANALFABET.EL ARE PE SATANA IN EL.SA DEA TOTI BANII FURATI DIN 1985.
TOTI ZBERCALI,SUNT GOLANI DE JILAVA.LA OSUAR,CANALIILOR JEGOASE.
DATI BANII FURATI,INAPOI POPORULUI ROMAN.LA JILAVA,PE VIATA
02 apr, 13:04
liviuioan
SI---totusi--
Daca dam la o parte--cariera ta de footbalist--VULPITA--si privim la cariera de antrenor--nu prea ai facut purici pe nicaieri, plecand cu scandal si cu procese . Mai bine--cauta in ograda sufletului tau si incearca sa te intelegi de ce nu prea te vrea nimeni antrenor . Mai este un mare footbalist--TUDOREL STOICA--suparat pe GHEORGHE BECALI--ca nu a vrut sa aduca la echipa un--PAHARNIC SEF--Alin Stoica . Despre BECALI--cu toate pacatele lui--a demonstrat ca este OM--vezi cazul NESU ( ce declara acesta despre BECALI--cand juca in OLANDA ). Pacat ca unii mari footbalisti--uita ca gloria este trecatoare .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ