ATENŢIE MARE! Cod portocaliu pentru 10 judeţe, cod galben pentru restul ţării

| 31 aug, 08:06

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o atenţionare meteorologică de cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat valabilă în zilele de 31 august şi 1 septembrie pentru 10 judeţe din România. În acelaşi timp, codul galben a fost prelungit, în intervalul menţionat, în restul ţării.

Luni, 31 august şi marţi, 1 septembrie, valul de căldură va persista în toate regiunile, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35....37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi îndeosebi în zonele de câmpie şi de podiş.

În judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Botoşani, Iaşi, Bacău şi Vaslui vor fi temperaturi maxime de 37...38 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ