Atentatorul din Iaşi avea ascunse alte două bombe într-o zonă de agrement din oraş

| 09 iul, 2013

Bărbatul care a detonat ieri un dispozitiv explozibil într-o sală de curs de la Universitatea Gheorghe Asachi din Iaşi a ascuns alte două dispozitive într-o zonă de agrement din oraş. Poliţia, care a urmărit indicaţiile date de bărbat, a descoperit aceste două dispozitive în zona Ciric din Iaşi.

Potrivit informatiilor disponibile la aceasta ora, nu se stie daca acele doua dispozitive explozibile sunt active. Preventiv, politia a trasat un perimetru de siguranta.

O explozie a avut loc, luni dimineaţa, într-o sală de curs a Facultăţii de Telecomunicaşii de la Universitatea Gheorghe Asachi, în timpul examenului de licenţă, după ce un bărbat a intrat în sediu cu un dispozitiv explozibil, pe care l-a detonat. În urma exploziei nu au existat victime.

Atentatorul, Oliver Stan,  a fost retinut, in noaptea de luni spre marti, pentru acte de terorism, urmand ca procurorii sa decida daca propun masura arestarii preventive sau internarea acestuia la Spitalul Socola.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ