Aţi auzit de fotbalistul Vlad Marin? Joacă la AS Roma şi a trecut pe la Lazio, Manchester City şi Juventus

| 19 mai, 2014

A implinit recent 19 ani, numele sau nu spune nimic in Romania, dar a trecut deja la patru echipe extrem de bine cotate in Europa. Este povestea lui Vlad Nicolae Marin, fundasul stanga considerat de italieni urmasul lui Cristi Chivu.

Desi are o varsta frageda, jucatorul a trecut deja pe la Lazio Roma, Manchester City si Juventus Torino, iar in prezent face parte din lotul echipei mari a lui AS Roma.

La doar 19 ani, Marin a facut, in ultimii ani, prin diverse controverse. A starnit un scandal la nivel european in 2012, cand a plecat de la Lazio la City, insa experienta din Anglia nu i-a priit.

S-a intors astfel in 2013 la Juventus Torino, a avut evolutii apreciate pentru echipa sub 19 ani, numai ca dupa doar cateva luni s-a mutat la AS Roma, dupa ce i s-a promis ca va face parte din planurile primei echipe.

A prins de trei ori lotul pentru meciurile din Serie A, iar din sezonul urmator se anunta o solutie pentru gruparea capitolina.

Marin este considerat unul dintre cei mai promitatori fotbalisti ai Romaniei, dar tara noastra a fost la un pas sa-l piarda in 2012.

"Nu ma consider roman", declara fundasul la acel moment, dezamagit ca nu era chemat laloturile de juniori desi juca in Italia, la Lazio.

Plecat din Romania de la varsta de 8 ani, Marin a revenit la sentimente mai bune, iar acum face parte din lotul U-19 al tarii noastre.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ