AU făcut GESTUL şocant... Eleva VIOLATĂ a dispărut de acasă

| 22 iul, 20:19

Raluca, tânăra violata de 7 bărbaţi, şi-a luat inima în dinţi şi, la opt luni după drama prin care a trecut, a vrut să le mulţumească oamenilor pentru toată susţinerea. A făcut-o în direct la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV. La o zi distanţă după ce a apărut la tv, cazul ei a intrat în atenţia CNA, iar realizatorul tv, pus la zid. Fata şi familia ei sunt, de aseară, de negăsit.

Criticile, dar şi insistenţa altor posturi TV de a prelua subiectul, i-au determinat pe membrii familiei tinerei să refuze a mai fi contactaţi, scrie adevarul.ro.

Ziariștii au constatat că la locuinţa Ralucăi din Vaslui nu a fost, însă, găsit nimeni. Familia a dispărut de acasă încă din seara zilei de 21 iulie. Avocata tinerei violate, Mioara Donosă, a spus că niciunul dintre reprezentanţii familiei nu mai răspunde la telefon.

Toţi şi-au închis aparatele mobile la scurt timp după terminarea emisiunii de la Pro TV, speriaţi de avalanşa de solicitări venite din partea reprezentanţilor altor posturi TV româneşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iul, 23:32
eugenia
CAUTAM PERSOANE IN TOATE COLTURILE TARII INTERESATE DE MUNCA LA DOMICILIU! Indiferent de ce faci acum, daca ai cunostinte medii in folosirea unui calculator, cu doar 1-2 ore de munca online pe zi pentru o activitate independenta iti poti asigura un venit lunar pasiv mai mult decat decent. Un sistem testat pentru a castiga bani in timpul liber. Acum si aici ai gasit exact ceea ce iti trebuie. Ofer detalii la adresa de email: [email protected]
23 iul, 01:24
mihaela
oferta
Acum! Castigati bani lunar! Vrem sa colaboram numai cu oameni extrem de seriosi, doritori sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o activitate lejera si interesanta, in timpul liber sau full-time. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected] cu textul “info”.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ