Augustin Lazăr: Dosarul Hexi Pharma, aproape de finalizare

| 15 dec, 10:24

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat joi că dosarul Hexi Pharma este aproape de finalizare, o soluție fiind așteptată până la sfârșitul anului sau în primele zile ale anului viitor.

 

„Dosarele care sunt în atenția publicului urmează un curs spre soluționare. Spre sfârșitul anului se face un efort ca ele să fie soluționate. Și acest dosar e în faza de finalizare și vom avea o soluție probabil până la sfârșitul anului sau în primele zile ale anului următor”, a declarat Augustin Lazăr înainte de a participa la o ședință a CSM.

Ancheta în acest caz a început în primăvară, după ce în presă au apărut informații legate de diluarea biocidelor vândute de firma Hexi Pharma.

În ceea ce privește dosarul mineriadei, procurorul general spune că acest dosar este „ceva mai complex”, dar și el este spre stadiul de finalizare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ