Augustin Lăzăr îi strică planurile lui Toader! Ce mișcare a făcut procurorul general

| 26 mar, 16:35

Augustin Lazăr și-a depus marți  candidatura pentru un nou mandat la șefia Parchetului General. Lazăr își anunțase încă din 18 martie intenția de a-și depune candidatura, în condițiile în care ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declanșat procedura pentru a-l revoca din funcție. Actualul mandat al lui Lazăr expiră luna viitoare.

Potrivit Realitatea TV, Augustin Lazăr s-a dus în biroul lui Tudorel Toader pentru a-și depune dosarul și nu la Departamentul Resurse Umane. Mai mult, potrivit sursei citate, Augustin Lazăr l-ar fi așteptat pe Tudorel Toader, care nu era încă în birou. „Am mers la cabinetul ministrului, bineînțeles!”, a spus Augustin Lazăr, la sediul CSM.

Iată ce declara pe 18 martie Augustin Lazăr, când și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat:

,, Obținerea unui nou mandat ar reprezenta posibilitatea continuării proiectelor inițiate, a procesului de modernizare și consolidare instituțională a Ministerului Public în scopul continuării obținerii de rezultate pozitive în activitate, a reprezentării convingătoare a intereselor generale ale corpului social, apărării necondiționate și de calitate a ordinii de drept, a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. (...)Nu în ultimul rând, depunerea candidaturii răspunde așteptărilor colegilor procurori care consideră că în această perioadă, cu multiple provocări pentru sistemul judiciar, trebuie asigurată stabilitatea la nivelul managementului Ministerului Public în special în privința promovării valorilor europene, inclusiv prin dialog, cooperare loială și respect reciproc cu celelalte puteri ale statului''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ