Augustin Lazăr: "OUG pentru legile justiţiei afectează dosarul 10 august"

| 15 oct, 11:40

Augustin Lazăr, procurorul general al României, a avut o primă reacţie, după ce Guvernul a confirmat că va emite OUG pentru legile Justiţiei. "OUG va afecta dosarul 10 august", a spus Lazăr.

Augustin Lazăr a făcut aceste declaraţii în cursul dimineţii:

"Spre exemplu, marile dosare care sunt pe rolul Ministerului Public și sunt foarte bine cunoscute. Spre exemplu, cele aflate pe rolul parchetelor militare. Au fost concentrate resurse umane prin delegare pentru a rezolva dosare mari și complexe. Ei bine, la aceste situații vor înceta delegările pe funcțiile respective, iar colectivele care lucrează în acest moment vor fi desființate. Va fi foarte dificil de imaginat cum vor putea fi finalizate aceste dosare despre care toată lumea susține că dorim să fie finalizate ca România să nu mai plătească sume mari de bani în urma condamnărilor CEDO”, a spus Augustin Lazăr.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ