Avântul anti-Kovesi al Parlamentului, retezat de la Cotroceni

| 11 iul, 12:36

Preşedintele României îşi menţine părerea pozitivă despre activitatea DNA, precizează purtătorul de cuvânt al şefului statului, cu referire la sesizarea făcută de Comisia parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 către ministrul Justiţiei, împotriva şefei DNA.

Întrebată dacă preşedintele ar semna o eventuală cerere de revocare formulată de ministrul Justiţiei, Mădălina Dobrovolschi a răspuns: "Vreau să vă amintesc faptul că preşedintele României, la ultima conferinţă de presă, a primit o întrebare tocmai despre acest subiect şi vă amintesc încă o dată evaluarea domnului preşedinte că este foarte mulţumit de activitatea DNA. Mai mult decât atât nu există comentarii suplimentare. Vorbiţi despre acţiunile altor instituţii care au dreptul să acţioneze costituţional."

Comisia parlamentară de anchetă a sesizat ministrul Justiţiei ca urmare a refuzului Laurei Codruţa Kovesi de a se prezenta la audieri în comisie şi de a explica prezenţa sa acasă la Gabriel Oprea în noaptea alegerile prezidenţiale din 2009. Parlamentarii nu au sugerat şi o soluţie, ci au lăsat eventualele sancţiuni la latitudinea ministrului Justiţiei.

 

 

 

Tag-uri: iohannis, kovesi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ