Avertizare de GER, valabilă pentru toată ţara

| 07 feb, 11:44

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineaţa, o informare meteorologică, avertizând că duminică va fi vreme geroasă în toată ţara.

Atenţionarea intră în vigoare duminică dimineaţă la ora 08.00 şi expiră la ora 22.00, potrivit ANM. În intervalul semnalat vor fi intensificări ale vântului, ninsori, răcire accentuată a vremii.

Totodată, ANM anunţă că va ninge în vestul, centrul şi nordul ţării, iar în zona montană stratul de zăpadă depus va fi mai consistent.

De asemenea, la începutul săptămânii viitoare, vremea se va răci accentuat. ANM menţionează că nopţile vor fi geroase în centrul şi sudul ţării, iar temperaturile din timpul zilei vor fi predominant negative. În est, vântul va avea intensificări temporare.

Meteorologii anunţaseră joi că de vineri după amiază până sâmbătă la amiază va fi în vigoare un cod galben de vreme rea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ