AVION PRĂBUŞIT. Duşa: Nu se impune o şedinţă CSAT

| 18 iul, 2014

AVION PRĂBUŞIT. Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a explicat vineri că nu se impune întrunirea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în cazul accidentului aviatic din Ucraina, pentru că zborul era unul civil.

AVION PRĂBUŞIT.  "Este un zbor civil şi pentru un asemenea lucru nu ar fi necesară o şedinţă a CSAT. Sigur, este un eveniment deosebit şi numai o minte bolnavă poate să lanseze o rachetă', a declarat Mircea Duşa, prezent la inaugurarea Blocului operator al Secţiei Clinice Dermatovenerologie şi a Secţiei de Radioterapie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila'.

El a adăugat că Armata Română 'nu trebuie să fie în alertă' în această situaţie şi că, deocamdată, nu comentează acest accident aviatic.


"Lucrurile sunt incerte şi trebuie să fim ponderaţi. E un eveniment deosebit, dar trebuie condamnat faptul că şi-au pierdut viaţa 295 de oameni. Până la o anchetă tehnică şi care are girul echidistanţei de a stabili ce s-a întâmplat cu acel avion, eu nu aş face comentarii", a afirmat ministrul Mircea Duşa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ