Avion PRĂBUŞIT în Anglia la un miting aviatic. ŞAPTE persoane au MURIT VIDEO

| 23 aug, 10:04

Un avion s-a prăbușit, sâmbătă, peste mai multe vehicule în timpul unui spectacol aerian la Shoreham, un mic oraş portuar din West Sussex, în Anglia. Şapte persoane au murit, potrivit reprezentanţilor serviciului de ambulanţă.

Avionul de vânătoare subsonic de tip Hawker Hunter s-a prăbuşit peste mai multe vehicule pe autostrada A27, în West Sussex.

Serviciul de ambulanţă de pe Coasta de Sud-Est a anunţat că toate cele şapte victime au murit la locul producerii accidentului.

Martori oculari au declarat că avionul efectua o buclă, dar nu a terminat acrobaţia şi s-a prăbuşit.  Potrivit unui purtător de cuvânt al Royal Sussex County Hospital, doi bărbaţi au fost aduşi la spital, unul într-o situaţie critică, iar celălalt grav rănit. Alţi zece răniţi au primit îngrijiri la faţa locului.

Un martor ocular a scris, într-un mesaj postat pe Twitter sub numele de Jon B, că s-a auzit "un trosnet puternic, iar o minge de foc şi fum negru des s-a ridicat de la sol".

"Către ora (locală) 13.20 (15.20, ora României), avionul a lovit mai multe maşini pe A27, imediat la nord de Aeroportul Shoreham, unde are loc un spectacol aerian", a anunţat poliţia într-un comunicat.

Acesta este al doilea incident la Shoreham Airshow din ultimii câţiva ani. În septembrie 2007, un cascador din seria James Bond, Brian Brown, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce s-a prăbuşit la bordul unui avion de tip Hurricane, din timpul celui de-al Doiea Război Mondial, la o reconstituire a Bătăliei Angliei.

Avionul de tip Hawker Hunter a fost unul dintre principalele tipuri de aeronave utilizate de către Forţele Aeriene Regale (RAF) în anii '50 şi la începutul anilor '60. Avionul, cu un singur loc, a fost folosit ca avion de vânătoare, avion de vânătoare-bombardier, în misiuni de recunoaştere şi acrobaţie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ