Bacalaureat 2013: 81 de elevi eliminaţi la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat

| 28 aug, 2013

Un număr de 46.051 de candidaţi au susţinut miercuri proba obligatorie a profilului - la matematică sau la istorie -, în cadrul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului, fiind eliminaţi 81 de elevi.

"Din totalul celor prezenţi, 81 au fost eliminaţi pentru că aveau asupra lor materiale ajutătoare, interzise în săli pe durata susţinerii probei (fiţuici, dispozitive electronice etc.) Cei mai mulţi candidaţi eliminaţi s-au înregistrat în Bucureşti (17) şi judeţul Constanţa (11)", se arată în comunicatul Ministerului Educaţiei.

Potrivit MEN, pentru 49 de candidaţi a fost necesară folosirea subiectelor de rezervă la matematică.

Bacalaureatul continuă vineri cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Prima afişare a rezultatelor va avea loc pe data de 2 septembrie, până la ora 12:00, iar contestaţiile vor putea fi depuse, în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 - 16,00. Soluţionarea contestaţiilor este programată între 3 şi 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice joi, 5 septembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ