Vadim Tudor nu va mai fi pe listă la europarlamentarele din 2014

| 26 iun, 2013

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor nu va mai fi desemnat de viitoarea conducere a PRM pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare de anul viitor, a declarat coordonatorul interimar al partidului, Dumitru Badea.

"Cu siguranţă nu mai are ce căuta pe lista de europarlamentare. Asta este o certitudine", a spus Dumitru Badea. 

Preşedinte al filialei PRM Neamţ, Dumitru Badea a fost ales de plenara Consiliului Naţional, în care Corneliu Vadim Tudor a fost revocat din funcţie, să coordoneze activitatea PRM până la congresul din 27 iulie. 

"Sigur nu voi candida pentru funcţia de preşedinte, preşedinte executiv sau secretar general. Sper să pot convinge organizaţiile să nu candidez pentru nicio funcţie. Dar domnul Corneliu Vadim Tudor poate veni ca delegat al organizaţiei PRM Bucureşti şi poate candida pentru orice funcţie", a declarat Dumitru Badea. 

Liderul PRM Neamţ susţine că cel târziu până joi 27 iunie va fi depus la Tribunalul Bucureşti noul statut al PRM dar şi noua structură de conducere a partidului după dizolvarea Biroului Permanent Naţional şi a Comitetului Director.

Tag-uri: prm vadim tudor
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ